miniverkkokurssi

Näin saat teinin puhumaan kanssasi

Kuulostaako mahdottomalta? Jos kuulostaa, jatka lukemista. Jos uskot, että se on mahdollista, siirry suoraan ostamaan kurssi 🙂

Murrosikä on kummallista aikaa. Tuntuu, että oma lapsi on muuttunut joksikin toiseksi. Se aikaisemmin iloinen ja perheen yhteisissä hetkissä mukana viihtynyt lapsi on nyt omissa oloissaan, eikä juttelut suju enää niinkuin ennen. Aivan kuin sanojen tilalle olisi tullut murahtelua ja hymähtelyä. Tai huutoa.

Vanhemmalle tulee huoli nuoresta: mitä hänen elämäänsä kuuluu? Onko hän masentunut? Onko hänellä kavereita? Miten koulussa sujuu? Onko lapsella mitään tulevaisuuden suunnitelmia? Kun nuoreen ei saa kunnollista puheyhteyttä, näitä asioita on vaikeaa selvittää.

Sitä tuskastuu itsekin, kun toinen on niin sulkeutunut. Eikä osallistu. Omien jälkien siivoamisestakin saa koko ajan olla sanomassa.

Lopulta tilanne menee siihen, että kaikki sananvaihto teinin kanssa on joko pyytämistä, käskemistä, valittamista tai nalkuttamista. On ikävä tulla kotiinkin, kun mielessä on jo valmiiksi ajatus, että teini on sulkeutuneena omaan huoneeseensa, kengät pitkin eteistä ja tiskit levällään. Tai jos teini ei ole kotona, mieleen hiipii huoli, missä hän on? Ja tekikö hän läksyt ennenkuin lähti?

Mitä asialle voi tehdä?

Katso maistiainen miniverkkokurssista "Näin saat teinin puhumaan kanssasi" niin tiedät, mitä asialle voi tehdä. Kurssilla kerron, miten sen käytännössä toteutat ja mitä virheitä sinun pitää ehdottomasti välttää, ettei tilanne mene pahemmaksi.

Asiakaspalautteita:

"Hyviä ja yksinkertaisia ohjeita joita voi oikeesti pistää käytäntöön!""Videot oli selkeät ja hyvin mieleen jäävät kun olivat sopivan pituisia.""Tärkeää tietoa!"Tämä kurssi on sinulle, jos

Sinulla on teini-ikäinen lapsi
Haluat paremmat puhevälit teiniisi
Haluat tietää, mitä teinillesi kuuluu
Olet kiireinen, ja haluat saada neuvot nopeasti ja tiivistetysti ilman ylimääräistä löpinää
Olet valmis kokeilemaan annettuja ohjeita käytännössä
Haluat saada koko kurssimateriaalin heti käyttöösi
Haluat käydä kurssimateriaalit läpi omassa tahdissasi ja silloin kun sinulle sopii
Et ehdi käyttämään tähän kurssiin paljon aikaa ja haluat oppia tärkeimmät asiat nopeasti
Arvostat kouluttajan selkeää ja konkreettista lähestymistapaa
Haluat että kurssi jää käyttöösi niin, että voit palata sen pariin myöhemminkin
Haluat kotiisi paremman ilmapiirin ja mukavamman tunnelman
Olet kyllästynyt nykytilanteeseen ja haluat siihen muutoksen nyt.

Kurssin kouluttajana toimii perheohjaaja ja parisuhdevalmentaja Satu Langenberg. Sadulla on neljä lasta joista kolme on jo ohittanut teini-iän ja yksi on parhaillaan teini-ikäinen. Kurssimateriaali perustuu tutkittuun teoriatietoon ja käytännössä toimiviksi todettuihin toimintamalleihin.

Last step!

I'm itching to get started but...

What email address should I send your Workbook to?

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close